NIEUW: DE HERBALIFE GOURMET TOMATENSOEP ! OOK GESCHIKT VOOR VEGETARIňRS
 
 

Home

 

Herbalife

 

Producten Bestellen

 

Afslanken

Gezond Ontbijt

Bijkomen

Energie&Vitaliteit

Sportvoeding

Tussendoortjes

Supplementen

 

Persoonlijke Verzorging

 

NeuriFusion

Radiant C

Skin Activator

Herbal AloŽ

Geuren

 

BMI Berekenen

 

Bijverdienen ?

 

Tips

F.A.Q.

Shake Recepten

Maaltijdplan

 

Contact

 
 

HERBALIFE PRODUCTEN

KruidJeLeven : UW ONAFHANKELIJK HERBALIFE DISTRIBUTEUR BELGIE!

 
Wij krijgen in onze praktijk nogal wat vragen! Het is onmogelijk om hier alle vragen te beantwoorden. Een aantal vragen en antwoorden staan hieronder. Mocht de vraag en het antwoord er niet bijzitten, neem dan gerust contact met ons op!
 
 • Mag ik alcohol drinken?
  Alcohol bevat veel calorieŽn. Daarnaast stimuleert alcohol de snoepneiging. Beperk de alcohol zoveel mogelijk maar zo nu en dan mag best.


   
 • Wat kan ik drinken i.p.v. water, wat toch meetelt voor 2 liter water?
  Koffie en thee tellen NIET mee (zie verderop). De thermojetics kruidendrank, die bestaat in 4 smaken, opgelost in koud of warm water een heerlijke verkwikkende drank en kan wel gedronken worden in plaats van water. Ook kan aan het water een scheutje aloŽsiroop worden toegevoegd.


   
 • Hoe lang doe ik met een pakket?
  De producten zijn bijna allemaal gebaseerd op een gebruik van 1 maand. Uitzondering is de thermojetics kruidendrank, waarvan het afhangt van het gebruik hoe lang het meegaat. Ook voor sporters is het gebruik afhankelijk van gebruik en intensiteit van sporten.


  Voor gebruik bij afslanken, aankomen of gezond en fit zijn de pakketten en eventuele overige producten verder gebaseerd op gebruik van 1 maand.


   
 • Mag ik nog wel eens een patatje of iets anders lekkers eten?
  U mag uw favoriete maaltijden blijven eten. Maar met mate en zorg er zoveel mogelijk voor dat het een uitgebalanceerde maaltijden zijn. Als u een keertje bijvoorbeeld patat of pizza wilt eten is dat geen probleem, maar hou het op zo nu en dan. Neem het dan niet tussendoor maar als de hoofdmaaltijd eventueel met wat groenten of rauwkost.


   
 • Mag ik gewoon koffie/thee blijven drinken?
  U mag buiten de 2 liter water (inclusief de thermojetics kruidendrank) ook koffie en thee naar behoefte drinken (zonder suiker, zoetjes mogen wel). Dit telt niet mee voor het drinken, koffie en thee ontrekken juist water uit lichaam, dus het is altijd verstandig om dan extra water te drinken.


   
 • Ik ben mijn gewenste kilo's kwijt, wat nu?
  Gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Het belangrijkste is om niet direct te stoppen met de producten, want dan bestaat het risico om weer ongemerkt aan te komen. Om blijvend de kilo's en centimeters kwijt te raken - en dat was de bedoeling - moet het stabilisatieprogramma gevolgd worden. Dit houdt in dat slechts 1 maal daags een Herbalife maaltijd gegeten wordt (vaak zal dit het ontbijt of de lunch zijn) en twee gewone maaltijden. De periode waarin het stabilisatieprogramma wordt gevolgd dient minimaal net zo veel maanden te duren als het afvallen duurde.


  Het lichaam kan nu wennen aan het nieuwe gewicht en bijbehorende verbranding. Blijf regelmatig wegen en als er onverhoopt een kilootje aankomt, direct overstappen op twee shakes per dag tot de nieuwe kilo's weg zijn. Vanzelfsprekend is het raadzaam veel fruit en groenten te eten en de twee liter water per dag te blijven drinken, en na de afbouwperiode zullen de kilo's wegblijven.


   
 • Mag ik de producten blijven gebruiken als ik zwanger ben?
  Herbalife is niets anders dan gezonde voeding en wat is er beter voor het ongeboren kind om uzelf - en dus ook het kind - het beste te geven. U kunt de producten dus gewoon blijven gebruiken tijdens de zwangerschap. Neem wel even contact met ons op, want sommige producten zijn met name juist geschikt voor zwangeren en dan kunnen we in overleg eventueel wat extra's meegeven aan u en uw kind.


   
 • Ik voel me zo goed, ik wil het wel van de daken schreeuwen!
  In dat geval is het een goed idee om een IBP aan te schaffen en te starten als onafhankelijk Herbalife distributeur. U bent van harte welkom in ons team, en we kunnen nog enthousiaste mensen gebruiken. Neem contact met ons op of bestel direct een IBP.

 

 
Voor meer informatie over afslanken, bijkomen, energie & welzijn en sportprestaties:

KruidJeLeven - Verfaillie Chris & Billiet Scarlett

Uw Herbalife verdelers van Herbalife producten België.

Draversstraat 20

9040  Sint-Amandsberg  

Tel:  0475/86.56.50   of     0499/40.05.04 

 
Rekeningnr. : IBAN BIC Bank name
BTW 0832.734.211
 
 
   
   

  Onafhankelijk Herbalife Distributeur  | Alle rechten voorbehouden